۱۴ بهمن ۱۳۹۲، ۲۲:۴۲

به دنبال بارش برف و سرماي هوا/

تمامي مدارس كردستان در روز سه شنبه تعطيل شد

تمامي مدارس كردستان در روز سه شنبه تعطيل شد

سنندج – خبرگزاري مهر: كاهش شديد دماي هوا و بارش برف تمامي مدارس كردستان در روز سه شنبه 15 بهمن ماه را تعطيل كرد.

به گزارش خبرنگار مهر، به دنبال كاهش شديد دماي هوا در مناطق مختلف استان كردستان و به دليل بارش برف مدارس سراسر استان در روز سه شنبه 15 بهمن ماه تعطيل اعلام شدند.

بر اساس اعلام مدير روابط عمومي اداره كل آموزش و پرورش استان كردستان اين تعطيلي شامل كليه مدارس در تمامي مقاطع و در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در مناطق شهري و روستايي خواهد بود.

بارش برف و كاهش شديد دماي هوا از روز شنبه هفته جاري كردستان را فراگرفت و به همين دليل نيز طي دو روز اخير باعث تعطيلي مدارس و لغو پروازهاي فرودگاه سنندج شد.

همچنين راه روستايي شماري از شهرستان هاي استان كردستان طي روز دوشنبه مسدود شد و كاهش شديد دماي هوا موجب كاهش فشار گاز در شهرستان هاي مرزي استان به ويژه سقز و بانه شد.

پيش بيني هاي اداره كل هواشناسي استان كردستان نشان مي دهد كه موج سرماي هوا طي يكي دو روز آينده نيز در اين استان ادامه داشته باشد.

دماي هوا طي امروز دوشنبه در زرينه از توابع شهرستان ديواندره به 20 درجه زيرصفر رسيد و در سنندج نيز دماي هواي حدود 10 درجه زيرصفر گزارش شده است.

ذكر اين نكته نيز ضروري است كه از ساعت 15 امروز دوشنبه 14 بهمن ماه و به دنبال بارش برف و كاهش شديد دماي هوا تردد وسائل نقليه به ويژه در سنندج با مشكل مواجه شد.

بر اساس گزارش اداره كل راه و شهرسازي كردستان هم اكنون تردد در جاده هاي اصلي استان جريان دارد ولي تردد در گردنه هاي صعب العبور نيازمند استفاده از زنجير چرخ است.

کد مطلب 2228420

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha